Agenda

Een Magisch Jaar

Een nieuwe lente is het begin van een nieuw jaar in de natuur. Een jaar met nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling. Heb jij voor het komende jaar een thema dat je nader zou willen onderzoeken? Heb je plannen die je graag wilt realiseren, maar je weet niet hoe? Of sta je voor een moeilijke keuze?

De jaartraining 'Een Magisch Jaar' is dan misschien iets voor jou.
De natuur is een goede leermeester als het gaat om processen van groei en bloei. De jaartraining 'Een Magisch Jaar' bestaat uit 4 bijeenkomsten die gelijk opgaan met de seizoenen. Jouw vraag of thema vormt het uitgangspunt voor jouw persoonlijke reis rond de seizoenen.

In deze training begeleiden en inspireren Bertina Heijnens en Inge Elsman jou je op je weg naar je doel. Zij helpen je zelfinzicht te krijgen, overzicht te creëren, oplossingen te vinden en keuzes te maken met hulp van natuurlijke krachtbronnen. De training leidt je zo het jaar rond, in stappen voorwaarts die passen bij het seizoen. Zo is de eerste bijeenkomst in de lente, het seizoen voor nieuwe impulsen, idee├źn en wordingskracht.

De training wordt gehouden bij Natuurcontact in Welsum, in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zwolle. De vier bijeenkomsten staan gepland op de zaterdagen 11 april, 27 juni, 26 september 2015 en 16 januari 2016, van 13.00-17.30 uur. Je kunt je aanmelden voor de gehele training of eerst alleen deelnemen aan de eerste workshop.

De training is opgebouwd rond natuur, creativiteit en magie, elementen die ook altijd te vinden zijn in het persoonlijke werk van Bertina en Inge. Verdere informatie over hun werkwijze is te vinden op hun websites: www.natuurcontact.nl en www.donderenbliksem.nl. De kosten bedragen 40 euro per trainingsdag. Als je boekt voor het hele jaar krijg je 20 euro korting op het totaalbedrag.

Een Magisch Jaar

'Als je kunt leven vanuit je hart, voel je je veilig'